Alla inlägg den 5 augusti 2014

Av Hanna - 5 augusti 2014 21:51

Intensiv dag = trött Hanna! Fuskar till det med pizza ikväll... fick dra ut en bamse Göran de sista i lagårn ikväll, har lagt råmjölk på värmning så blir att gå ut om en stund igen. Kollade nyss till honom och han gjorde nu några vingliga försök att komma upp på fötter :)

Att så mkt som jag varit inne på fb idag har nog aldrig hänt innan. Telefonen har pipplat och haft sej hela dan. Man blir så rörd av alla som vill hjälpa till... snälla regn, hitta diiiit!

Av Hanna - 5 augusti 2014 15:26

Många med mej följer säkert händelseutvecklingen med den hemska branden som härjar utanför Sala, har haft p4 västmanland på i peltorna hela dagen. Overkligt! Man blir så berörd och önskar man kunde hjälpa till på något sätt. Jag tänker på alla som tvingas lämna sina hem utan att få med sej något mer än det man har på sej. Jag tänker på alla brandmän, civila och försvaret som sliter sitt yttersta i värmen från elden för att stoppa, hindra och rädda. Mina tankar är hos er hela tiden och ibland är det svårt att hålla tillbaks tårarna när man hör personer intervjuas på radion... Vilken oerhörd tragedi.


Imorse när jag gick och mjölkade mina kor tog jag ett beslut om att erbjuda min möjlighet att ta emot kor/djur som måste evakueras. Min gamla lagård står ju tom över sommaren och med lite hjälp av folk skulle den vara installningsklar på en dag... La ut mitt erbjudande på fb och det har delats av många och har nu i eftermiddag varit i kontakt med LRF värmland.


När det händer något sånt här måste vi alla hjälpas åt och göra vad vi kan...



Ovido - Quiz & Flashcards